Welcome to DroneRacingPilots!
Join our free drone racing community today!
Sign up

Reciever question

broncosdad1317

Well-Known Member
Joined
May 8, 2017
Messages
538
Reaction score
285
Age
30
Location
Wisconsin
im getting the xm+ reciever from frsky how do I get it in betaflight to have all the same settings as my previous one and what do I do to set up the new reciever on betaflight it does it automatically set up once bound and installed
 

Futuramille

Well-Known Member
Joined
May 27, 2017
Messages
1,228
Reaction score
1,384
Age
54
Location
Florida USA
Website
www.youtube.com
it should be just a matter of binding. most RX settings are in my TX not BF. the BF settings are gonna still be there for the old RX (switches etc) but you may have to fine tune the new end points.
 
Reactions: broncosdad1317

broncosdad1317

Well-Known Member
Joined
May 8, 2017
Messages
538
Reaction score
285
Age
30
Location
Wisconsin
it should be just a matter of binding. most RX settings are in my TX not BF. the BF settings are gonna still be there for the old RX (switches etc) but you may have to fine tune the new end points.
Thank you so much brother. I broke my first reciever yesterday and I’ve been stressed trying to figure out what to do and how I’m gonna get in the air fast as possible. You answered the question I couldn’t find anywhere. Thanks much my dude much love
 

broncosdad1317

Well-Known Member
Joined
May 8, 2017
Messages
538
Reaction score
285
Age
30
Location
Wisconsin
it should be just a matter of binding. most RX settings are in my TX not BF. the BF settings are gonna still be there for the old RX (switches etc) but you may have to fine tune the new end points.
Are you familiar with the frsky xm+. If so when I purchase and install do I need to flash it with newest firmware and if so where do I go to get the flash info and is it possible it may be worse with new bugs cuz I’ve seen and heard people with problems after updating it
 

Futuramille

Well-Known Member
Joined
May 27, 2017
Messages
1,228
Reaction score
1,384
Age
54
Location
Florida USA
Website
www.youtube.com
I run xm+ in my 2" and 3"
yes, flash every Rx with the latest firmware before you install it. it's easier to bind and flash before install. don't ask me how i know...
I'm having similar issues with my rx on the 2". I'm not familiar with firmware issues.. ? i still need to load it. my RX isn't showing in Betaflight...
 
Last edited:
Reactions: broncosdad1317

broncosdad1317

Well-Known Member
Joined
May 8, 2017
Messages
538
Reaction score
285
Age
30
Location
Wisconsin
I run xm+ in my 2" and 3"
yes, flash every Rx with the latest firmware before you install it. it's easier to bind and flash before install.
I have to flash it? Even if I’m not able to use rssi cuz I don’t think my fc supports it
 

Marturashi

Well-Known Member
Joined
Aug 20, 2017
Messages
65
Reaction score
21
Age
25
I seen this and figured I would post my question here since it's regarding the frsky xm+ as well.
The question I have is, what receiver antenna connections are on this thing? Are they ufl or a different smaller type, because ufl looks huge in the pics?
 

Latest threads

Members online

Forum statistics

Threads
2,331
Messages
20,973
Members
1,993
Latest member
DAVINCIV